avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere grupa I de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere grupa I de munca

Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu, nu mi-a dat adeverinta ca am lucrat in grupa I de munca in acea perioada.
Cum trebuie sa procedez pentru a da in judecata societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) prin lichidatorul judiciar firma SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu si a obtine o sentinta judecatoreasca din care sa reiasa ca am lucrat in grupa I de munca in peroada 03.09.1985-28.10.1988 ?
Trebuie sa ma adresez obligatoriu instantei din Ploiesti (unde am domiciliul) sau pot sa ma adresez instantei din Giurgiu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 21 Octombrie 2018
Vorbiti cu lichidatorul sa va comunice cota de contributie ...
Voi incerca sa aflu cota de contributie de la lichidatorul judiciar, dar cu ce m- ar ajuta acest lucru la obtinerea grupei I de munca?
Intr-o actiune in instanta se poate constata ca s-a retinut/achitat cota de contributie aferenta grupei de munca.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adeverinta primita trebuie sa nominalizeze persoana pentru care s-a platit contributie majorata, corespunzator conditiilor de grupa I de munca, adica, ceva. Datele trebuie sa rezulte din statele de plata din perioada respectiva, pentru persoana in cauza pentru ca firma sa poata confirma.
MoraruLM a scris:

Voi incerca sa aflu cota de contributie de la lichidatorul judiciar, dar cu ce m- ar ajuta acest lucru la obtinerea grupei I de munca?

De asemenea, puteti solicita lichidatorului si eliberarea , potrivit legislatiei in vigoare, copii dupa statele de plata existente, daca contributia este cea aferenta desfasurarii activitatii in grupa de munca respectiva.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la societatea sc verachim sa giugiu (fostul combinat ... nicoleta_simon nicoleta_simon Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 01.10.1985-30.10.1988 ca inginer stagiar, in anul 2006-2007 am luat o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. tatal meu a finalizat ... MhMEla MhMEla Va rog sa ma ajutati cu speța urmatoare. Tatal meu a finalizat scoala profesionala in anul 1988. Scoala profesionala avea contract cu SC Verachim SA - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)