avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vechime

Buna ziua. Conform CCM, sporul de vechime se aplica pentru vechimea in companie si se aplica la salariul de baza. In cazul in care un salariat demisioneaza cu data de 5 a lunii, suntem obligati sa ii platim sporul de vechime integral pentru luna respectiva sau il putem plati proportional cu zilele lucrate in cadrul companiei ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 17 Octombrie 2018
Se acorda la salariul calculat proportional cu zilele lucrate in cadrul companiei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de plata a zilelor libere acordate cu ocazia casatoriei ramyramy ramyramy Buna ziua Sunt angajata la un spital de stat, pe sectie de TBC ( pentru care se acorda spor de periculozitate). Anul acesta m-am casatorit si am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente ovidiu2406 ovidiu2406 in cazul concediului de odihna, sporul de vechime (ex. 5 %) scade fata de o luna normala de lucru ? Daca am 1000 ron si spor 5% primesc normal 50 ron, in luna ... (vezi toată discuția)
Data limita de acordare salarii de drept la incetarea cim? leonora leonora Buna ziua. Revin cu o mare rugaminte.Perioada preaviz 14.09.2009-12.10.2009. Acordarea salariilor in cadrul firmei la data de 25 si respectiv 10 ale lunii ... (vezi toată discuția)