avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De ce acte am nevoie sa imi refac buletinul daca m-am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De ce acte am nevoie sa imi refac buletinul daca m-am căsătorit in alta tara

M-am recăsătorit in alta tara. Mentionez ca înainte de castorie aveam vechiul nume de fata. M-am căsătorit in Irlanda si as dori sa revin sa imi reface buletinul si pașaportul. As dori sa stiu toate procedurile pe care trebuie sa le fac si in ce ordine si de ce acte am nevoie. Funcționarii publici de la primărie ma derutează. Doresc sa imi refac buletinul si pașaportul cu numele de familie al noului sot.

Alte discuții în legătură

De ce acte am nevoie pentru a-mi schimba numele dupa castorie ? Ioanaaa07 Ioanaaa07 M-am recăsătorit in alta tara. Mentionez ca înainte de castorie aveam vechiul nume de fata. M-am căsătorit in Irlanda si as dori sa revin sa imi reface ... (vezi toată discuția)
Document romanesc CarmenHC CarmenHC Sint stabilita definitiv in Italia din 1997. Sint casatorita din 1995 si port numele sotului. In 2012 am dobindit cetatenia italiana si, conform legilor in ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean roman cu unul brazilian raduhoromnea raduhoromnea Buna ziua Baiatul meu;cetatean roman,lucreaza legal in Irlanda.Doreste sa se casatoreasca in Romania cu o fata care locuieste acum in Brazilia,iar dupa ... (vezi toată discuția)