avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua

am si eu o matusa la tara care ia pensie de handicap pe nedrept , nu are nici o problemă mereu merge la bucurești pentru a se internă o săptămână în spital si da bani la doctora iar la rândul ei cu această pensie de handicap luată pe nedrept are la rândul ei pensie de îngrijitor pt mama ei care este nevazatoare intrebarea mea este : chiar dacă ia pensie de handicap pe nedrept cum poate un om cu handicap sa aiba grija la rândul lui de alt om cu handicap ? ii pot face reclamație undeva ? va rog sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Fiul are obligatia sa o intretina pe mama lui ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: E vorba de o femeie de 8o ani, nevazatoare (grad de invaliditate I - ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala mentinuta pe nedrept dodopch dodopch Buna ziua, am o intrebare.. eu lucrez in Italia si am un coleg care in Romania e pensionat de foarte mult timp pe caz de boala, anual in lunile mai-iunie merge ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)