avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Maternitate

Buna ziua lucrez de 7 luni intrun loc acum am ramas insarcinata beneficiez de concediua de maternitate se cumuleaza cele 9 luni ?cu risc maternal prenatal si postnatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 18 Octombrie 2018
Ori 7 luni ori 9 luni ati lucrat pana sa intrati in concediul de risc maternal ?
7 luni am lucrate acum am o luna de sarcina si as vrea sa merg la 4 pe risc si intrebam daca intra riscu prenatalu sa cumelez cele 12 luni anterioare deoarece citeam ca riscu nu 8ntra la venit supus impozituluo

Cornel Vasile a scris:

Ori 7 luni ori 9 luni ati lucrat pana sa intrati in concediul de risc maternal ?

7 luni am lucrate acum am o luna de sarcina so as vrea la 4 sa merg pe risc intrebam daca se cumuleaza riscu prenatal in asa fel.incat sa am 12 luni anterioare nasterii sa beneficiez de maternitate deoarece citeam ca riscu nu este venit supus impozitului

Cornel Vasile a scris:

Ori 7 luni ori 9 luni ati lucrat pana sa intrati in concediul de risc maternal ?

Concediu de risc maternal si concediul prenatal se iau in considerare la stabilirea celor 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal ambrus_marc9 ambrus_marc9 Buna ziua,as dori sa va intreb sunt angajata de 7 luni de zile cand am emrs sa mai interesez ce fel de contract am am aflat ca am contract pe 2 ani de zil am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ionutalex86 ionutalex86 Buna ziua si imi cer scuze daca deranjez! Sotia mea munceste in functia de bucatar la un hotel din Bucuresti din luna decembrie 2013 (cu acte in regula). Ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua byta byta inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)