Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

Vasile Nedin 
	    	Consilier juridic

Vasile Nedin 
	    	Consilier juridic	    

Costinel Burca 
	    	Contabil

Costinel Burca 
	    	Contabil	    

danut74	                   

soacra mea a facut act de donatie sotiei mele pe o garsoniera...acum vrea sa strice actul de donatie....se poate?:O (vezi toată discuția)
	                    danut74	                   

soacra mea a facut act de donatie sotiei mele pe o garsoniera...acum vrea sa strice actul de donatie....se poate?:O (vezi toată discuția)

simimuri	                   

Am donat un apartament singurului copil pe care l-am avut in acel moment (acum 5 ani) si care atunci avea 22 ani. Acum am infiat un copil si vreasu sa stiu ... (vezi toată discuția)
	                    simimuri	                   

Am donat un apartament singurului copil pe care l-am avut in acel moment (acum 5 ani) si care atunci avea 22 ani. Acum am infiat un copil si vreasu sa stiu ... (vezi toată discuția)

blueeyes56	                   

Buna ziua, as dori sa stiu ce sanse am sa recuperez casa care am donat-o fiicei mele si sotului ei,ca bun comun si cu scutire de raport, deoarece au divortat ... (vezi toată discuția)
	                    blueeyes56	                   

Buna ziua, as dori sa stiu ce sanse am sa recuperez casa care am donat-o fiicei mele si sotului ei,ca bun comun si cu scutire de raport, deoarece au divortat ... (vezi toată discuția)