Sintem o PERSOANA JURIDICA de drept privat , care a prestat PE BAZA UNEI licitatii cistigate si a unui CONTRACT ,servicii in baza legii ACHIZITIILOR PUBLICE .
La terminarea perioadei de contract , nu s-a mai organizat o noua licitatie dar am continuat sa prestam servicii lunare in baza unei promisiuni ca intr-un termen cit mai scurt va fi organizata o noua licitatie si va apare un nou contract. In fiecare luna, din cele 9 luni, am emis facturi ,acceptate si semnate de autoritatea publica contractanta .
Dupa cele 9 luni s-a organizat o noua licitatie si participind am devenit cistigatorii ei si prestam pe baza de contract actualmente aceleasi tip de servicii.
Perioada de 9 luni a ramas fara contract si in continuare neplatita, cu toate ca , cum spuneam exista dovezi ale muncii prestate, inclusiv facturi acceptate la plata de autoritatea contractanta.
Va rog sa-mi spuneti, daca initiez actiunea SOMATIE DE PLATA pentru recuperarea acestei creante fac un lucru bun si unde trebuie sa o fac ( JUDECATORIE sau TRIBUNAL ( contencios sau comercial ).
Creanta e sub 100.000,0 ron.
Dat fiind faptul ca ati prestat sevicii ce au fost facturate, facturile au fost insusite la plata de catre beneficiar, va indreptateste sa invocati faptul ca a operat prelungirea tacita a contractului .
Prin urmare puteti sa solicitati la judecatorie ( daca benefiarul nu este autoritate publica), sau la sectia de contecios administrativ - tribunal (daca benefiarul este autoritate publica) emiterea de ordonanta de plata intemeiata pe oug 119/2007
SUCCES!