avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare acte

Buna ziua M-am casatorit de curand in Germania cu un cetatean german ,iar in urma casatoriei am preluat numele sau si as dori sa stiu ce pasi trebuie urmati pentru schimbarea actelor(C.I Pasaport Permis de conducere ) si unde pot face acest lucru? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:36, 21 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând să veniți în România.
Apoi să vă traduceti și să vă transcrieti certificatul de căsătorie in Romania.
Ulterior, va faceti carte de identitate si pașaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.i. dupa casatoria in olanda anka1302 anka1302 Buna ziua, m-am casatorit in Olanda cu un cetatean olandez in luna mai, si as dori sa stiu daca trebuie sa imi schimb cartea de identitate emisa in Romania, si ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei din strainatate in romania deea76 deea76 Buna ziua,ce se intampla daca nu inregistrezi casatoria unui cetatean roman in Bulgaria, cu un cetatean bulgar?Exista consecinte legale?M-am casatorit in ... (vezi toată discuția)