avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contestare titlu executoriu primărie ptr amenda ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contestare titlu executoriu primărie ptr amenda circulație rovinieta platita

Bună ziua. Am primit un plic de la posta cu o comunicare titlu executoriu în care îmi este comunicateama ca: în temeiuri art. 226 din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala a expirat termenul de plata a obligațiilor fiscale de plata a amenzii de circulație (rovinieta). Menționez ca amenda este platita și dețin chițânțari. Mai este trecut în dosarul de executare ca împotriva prezentului înscris se poate fomula contestatie la instanța jud. În termen de 15 zile de la comunicare în conformitate cu prevederile art. 360 și 261 din Legea. 207/2015 cu mod și comp ulterioare.
Rugămintea mea este dacă se poate sa îmi trimiteți un model de plangere în instanță la problema mea. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu, ... Lisa30 Lisa30 Buna ziua. Am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu, desi am platit toate obligatiile la zi, conform declaratiei unice pe care am depus-o in ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu - amenzi rovinieta lauradumitrescu lauradumitrescu Buna ziua, Am primit de la ANAF Directia taxe si impoyite un titlu executoriu in valoare de 1500lei reprezentand amenzi contraventionale-rovinieta. Nimic ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere proces verbal de contraventie la primarie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in contextul prevederilor art.226, alin.(7) din Legea nr.207/2015 privind codul de procedura fiscala \"(7) ... (vezi toată discuția)