avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Autorizatie foraj put
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Autorizatie foraj put

Buna ziua,
Mi-am facut un mic foraj pentru o instalatie automatizata de irigare a gazonului acum ceva timp.Mi-a spus cineva recent ca ar fi nevoie de autorizatie pentru a face un foraj (vorbeam de constructii).
Este nevoie de autorizatie pentru orice tip de foraj sau doar pentru cele mai maricele ? Eu am foraj pentru o conducta de un tzol la o adancime de 7 metri.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:04, 22 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de studiu hidrogeologic primar, expertizare studiu, notificare executie foraj. Lucrarile astea nu se fac asa...
Buna dimineata.
Din ce cunosc, pentru un put de mica adancime, primul strat acvifer, si cu un debit mic, necesar pentru alimentarea unei gospodarii normale, nu cred ca este nevoie de studiu, aviz sau mai stiu eu ce...Am doua put-uri in curte si nu m-a intrebat nimeni nimic...
Este nevoie de studii atunci cand se foreaza put-uri de mare adancime, ajunge la rezerva de apa nationala ( nu mai stiu exact cum se numeste..) si debite care sa afecteze capacitatea de refacere a acelei panze fratice...
Detalii...
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni buna ... kindris.daniel kindris.daniel revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni Buna ziua, Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)
Vicii imobil nou cumpărat prin prima casă. pot folosi asigurarea de la bancă? claudiah28 claudiah28 Buna ziua. Am cumparat un apartament nou in octombrie 2016. Inca din iarna trecuta au aparut problemele: mucegai, condens, apa pe jos in cantitati mari). ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la proprietate stolo123 stolo123 Buna ziua, Am urmatoarea problema: pentru acces de la drum pana la proprietatea mea, aflata la o diferenta de nivel de circa un metru de la drum, am ... (vezi toată discuția)