avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test adn
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test adn

Buna seara am un copil nascut dupa divort in olanda, fosta nu si a schimbat buletinul dupa divort iar cind sa nascut copilul ia avea inca numele meu, in momentu de fata nu ne intelegem a trebuit sa ajingem din nou in olanda sa schimbam certificatul cu nimele mamei real , dar mama a depus o cerere sa schimbe si numele copilului din al meu in al ei, am primit instintarea de la olandezi ca o sa se faca lucru acesta, mentionez ca mi am recunoscut copilul , se poate asa ceva? In romania copilul are un cod numeric personal pe numele meu, ce ma sfatuiti sa fac daca vine cettificatu olandez cu numele copililului schimbat? Testu de paternittate impiedica schimbarea numelui? Ca eu al recunosc . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mitik73 , utilizator 18:38, 22 Octombrie 2018
Va rog cine ma poate ajuta sa ami trimita mesaj am mare nevoie de un sfat cit mai repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitati Gainariu Ionela Gainariu Ionela Buna seara!Am fost in proces tagada paternitati am schimbat certificatul copilului dar in rubrica mamei a ramas numele fostului meu sot,as dori in rubrica ... (vezi toată discuția)
Nume familie PăduraruCristina PăduraruCristina Daca copilul este trecut pe numele mamei si recunoscut de tata, ce trebuie facut dupa pt schimbarea numelui pe numele de familie al tatalui (vezi toată discuția)
Schimbare nume a unei persoane decedate ContSters116611 ContSters116611 In familia mea am fost : tata, mama si doua fiice. Tata, cind s-a casatorit cu mama, avea un certificat de nastere corect, cu numele si datele din Registrul de ... (vezi toată discuția)