avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - buletin românesc pentru cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - buletin românesc pentru cetățean maghiar născut în România

Buna ziua , baiatul meu are 23 de ani , sa nascut la Budapesta certificatul de nastere romanesc ,dar nu a mai avut buletin romanesc ,acum ar dori sa il aiba este posibil ? Are cetatenia Maghiara .

Alte discuții în legătură

Cetatenia maghiara georgetastancu georgetastancu Am un baiat de 19 ani,nascut Budapesta,Ungaria.Cum poate obtine cetetenia maghiara?Trebuie neaparat sa stie limba maghiara? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ingrijirea copilului adelinaolteanusturza adelinaolteanusturza Buna ziua! Ma numesc Adelina Olteanu-Sturza. Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta. Inca din maternitate ma informez despre actele pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Mirela801 Mirela801 buona ziua, Am o problema foarte complicata si nu stiu cum pot rezolva. Sper foarte mult ca cineva ma poate ajuta . M-am nascut in Rominia in anul 1980. In ... (vezi toată discuția)