Buna ziua,
Avem in bloc un jurist cu ceva probleme psihice, care nu ezita sa penalizeze orice i se pare straniu, mergand pana la a tari administratia in diverse reclamatii, nefondate, fara ca nici macar sa plateasca intretinerea. Ma rog, am castigat in instanta, e bun de plata.
Problema asociatiei este urmatoarea: in dorinta de a repara o parte dintre ghene, am facut o cheta, s-au strans cateva sute de lei, am luat materiale iar un vecin se ofera sa zugraveasca el si sa puna gresia si faianta.
Vecinului, avand deja alte conflicte cu respectivul jurist, ii este teama sa nu cheme ITM-ul si sa il amendeze si pe el si pe Asociatie, pe motiv de munca la negru, pe langa alte drumuri si plimbari ca sa iti demonstrezi nevinovatia...
Va rog, ne puteti ajuta cu o solutie in sensul gasirii celei mai bune forme de contract pentru 3 zile de munca voluntara in folosul asociatiei, astfel incat sa fim si noi acoperiti la o eventuala reclamatie? Precizez ca nu e vorba de munca la negru, suntem oameni de buna credinta, doar vrem sa suflam si in iaurt...
lungdan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai aici e buba ca munceste pe proprietatea comuna si nu la el in casa. De aceea trebuie obligatoriu mentionat in PV-ul CEx ca se va desfasura in perioada ....... activitatea ....de catre ..... Important este sa se precizeze ca activitatea se desfasoara benevol si executantul isi asuma orice riscuri si fara pretentii cu privire la producerea vreunui accident. In ceea ce priveste materialele pot fi evidentiate cu titlu de donatie (si nu cheta).