avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit, credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit, credit prima casa

Bună ziua, am nevoie de ajutor. Am avut două dosare de executare silita un card de credit la bt și respectiv un credit cu buletinul la CEC. Am soluționat ambele dosare, le-am achitat integral. Ceea ce știu este că acum apar în biroul de credit , și mi se tot spune că nu o sa pot accesa un n credit niciodată. Eu lucrez in străinătate, am un venit mediu și aș dori să achiziționez un apartament în Romania in rate, gen credit prima casa. Întrebare , este cineva care mă poate ajuta sa fiu șters din acel birou de credit ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:42, 24 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Se poate face o cerere pentru stergerea din BC in temeiul Legii nr. 677/2001. In situatia in care se refuza cererea, se inregistreaza/introduce actiune in instanta pentru obligarea bancii care a inregistrat creanta in BC la stergerea inregistrarii.

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Legea 677/2001 nu mai este in vigoare, dar depinde cand s-a produs inscrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)
Verificare la biroul de credit fara aprobarea mea valeantudor valeantudor Buna ziua, Am o problema cu o banca ... acum vreo 6-7 luni am fost jefuiti de aproximativ 6,000 RON (bani cash, din casa) si, cum aveam nunta dupa 2 luni, ... (vezi toată discuția)