Buna seara! În urma cu un an jumate am divorțat de comun acord la notar. Din acel moment...sotul nu ia dat nici un ban fetiței.. nu a mai primit o in casa(care este a iei...i am donat o impreuna noi rămânând cu uzufruct viager) nu o suna nu si respecta programul de vizita... nu nimic. Ba mai mult de atat ne a dat in judecata pentru a ne lua dreptul de la casa. Toate bune si frumoase... l am dat in judecata pentru custodie exclusiva... martorii lui au fost in favoarea mea... si nimic. Am pierdut. Eu de câteva luni mi am refăcut viața. Actualul partener locuiește un uk. As vrea sa iau si fetita aici. El nu mi va da semnătura niciodată. Ce pot sa fac.. Eu nu muncesc deoarece nu vorbesc fluent lb.engleza. cum pot sa mi aduc copilul langa mine. Momentan e la părinți mei. Si la 2 saptamani fac naveta in romania.
Suplinire acord in instanta.
Nu ar trebui sa aveti probleme.
Intai trimiteti mailuri si mesaje fostului partener explicand situatia si rugand sa se implice financiar si sa dea acordul pentru mutarea copilului. Ii faceti programare la notar si il anuntati de data si ora. Dupa ce nu se preinta actiune in instanta de suplinire acord.
Dureaza cateva luni insa o sa puteti sa luati copila la dumneavoastra.
Mult succes.
Inca ceva, poate sa ceara domiciliul la el insa aveti dovezi ca nu se ocupa de copila iar cand va fi audiata va declara ca doreste la dumneavoastra. Nu mai asteptati si mergeti in instanta. Neaparat insa sa aveti probe solide ale dezinteresului lui.