avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna seara! În urma cu un an jumate am divorțat de comun acord la notar. Din acel moment...sotul nu ia dat nici un ban fetiței.. nu a mai primit o in casa(care este a iei...i am donat o impreuna noi rămânând cu uzufruct viager) nu o suna nu si respecta programul de vizita... nu nimic. Ba mai mult de atat ne a dat in judecata pentru a ne lua dreptul de la casa. Toate bune si frumoase... l am dat in judecata pentru custodie exclusiva... martorii lui au fost in favoarea mea... si nimic. Am pierdut. Eu de câteva luni mi am refăcut viața. Actualul partener locuiește un uk. As vrea sa iau si fetita aici. El nu mi va da semnătura niciodată. Ce pot sa fac.. Eu nu muncesc deoarece nu vorbesc fluent lb.engleza. cum pot sa mi aduc copilul langa mine. Momentan e la părinți mei. Si la 2 saptamani fac naveta in romania.
Cel mai recent răspuns: SimoSimoMaria , utilizator 22:16, 26 Octombrie 2018
Suplinire acord in instanta.
Nu ar trebui sa aveti probleme.
Intai trimiteti mailuri si mesaje fostului partener explicand situatia si rugand sa se implice financiar si sa dea acordul pentru mutarea copilului. Ii faceti programare la notar si il anuntati de data si ora. Dupa ce nu se preinta actiune in instanta de suplinire acord.
Dureaza cateva luni insa o sa puteti sa luati copila la dumneavoastra.
Mult succes.
Inca ceva, poate sa ceara domiciliul la el insa aveti dovezi ca nu se ocupa de copila iar cand va fi audiata va declara ca doreste la dumneavoastra. Nu mai asteptati si mergeti in instanta. Neaparat insa sa aveti probe solide ale dezinteresului lui.
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
When, utilizator
Mi ar place foarte mult sa cred ca este atat de simplu precum ati scris dumneavostra. Multumesc pentru sfaturi. Va multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere copil din tara MiRaDi MiRaDi Buna ziua! Am o fetita de 11 ani si am custodie comuna cu fostul sot. Fata locuieste cu mama mea de la 10 luni,iar eu locuiesc si muncesc legal in UK,impreuna ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - urmeaza schimbarea domiciliului mamei viorel2rusu viorel2rusu Buna ziua, Am urmatorul caz: - in urma cu un an eu si mama fetitei (acum are 3 ani) am divortat si am obtinut custodia comuna, insa cu domiciul fetitei la ... (vezi toată discuția)