avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre o revedicare privind uciderea unui cal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despre o revedicare privind uciderea unui cal

unde si cum pot sa reclam si sa revendic daune privind uciderea unui cal
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:12, 23 Octombrie 2018
De la autorul faptei prejudiciabile!
Daca nu plateste de buna voie puteti solicita instantei civile sa dispuna despagubirea, prin admiterea unei actiuni in raspundere civile delictuale.
In penal, cred ca ati putea formula plangere pt distrugere, constituindu-va parte civila dar dureaza mult, as merge pe civil.
Uciderea de catre cine ,un urs,un autoturism un vecin invidios etc.In functie de raspuns aveti varianta unei plangeri la politie sau o actiune civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea cu privire la pretentiile civile - ucidere din culpa doru6 doru6 Vrea sa sesizez parchetul cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa comisa de catre un medic. In acelasi timp, vreau sa solicit si daune ... (vezi toată discuția)
Furt recunoscut, recuperare bani de la autor onici onici Mi s-au furat bani de pe card de catre o persoana si am fost la Politie pentru a declara acest lucru. Persoana a recunoscut acest lucru si e in libertate.Suma ... (vezi toată discuția)
Inculpat sca78nia sca78nia Sunt urmarit penal intr-un dosar ,ucidere din culpa art178,alin.2,5,,pagubiti au cerut daune moral si materiale foarte mari(1200000euro) si sunt condamnat la ... (vezi toată discuția)