avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate LEGISLATIE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

LEGISLATIE

Eu când o să primesc un răspuns la ce v-am întrebat ?
Cel mai recent răspuns: NINEL2008 , utilizator 08:01, 26 Octombrie 2018
Cand se va gasi cineva care sa cunoasca raspuns la intrebarea dvs. Raspunsurile pe care le primiti sunt benevole, nu sunt platite. Daca doriti consultatii, contracost puteti da clik pe buonul verde de mai jos "vreau sa contactez un consultant" si puteti sa alegeti persoana care este disponibila.
Trebuie sa detaliati si sa nu mai deschideti noi discutii, pe acelasi subiect, ci sa postati in discutia initiala.
Deci dacă nu plătesc nu primesc răspuns ... Vă mulțumesc pentru amabilitatea de a mă lămuri ...
Nu ati inteles bine. Cititi cu atentie mesajul meu anterior.
Consultatia (cu plata) este cu totul altceva decat comentariile la discutia deschisa de dvs. Consultatia poate insemna actiune in numele dvs., reprezentare in fata organului judiciar sau la institutiile statului, etc.
OK ! Și atunci care este răspunsul pentru mine ???
Personal nu cunosc raspuns la intrebarea dvs. Se pare ca nici alti consultanti nu cunosc raspunsul daca nu comenteaza altcineva.

Alte discuții în legătură

Nelămurire dorelbordeianu1@gmail.com dorelbordeianu1@gmail.com De ce nu raspundeti la unele întrebări ? Tel.0276082696 (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura ... valentin75676 valentin75676 buna ziua, sunt interesat de o consultatie contra cost in legatura cu o problema juridica (o altercatie) Ploiesti (vezi toată discuția)
Sectiune de oferte avocatnet Sever Simion Sever Simion Era o sectiune in care puneai o cerere de oferta si raspundeau la ea avocati. Unde mai este ca nu o mai vad? Nu asta care e acum cu sa scrii la fiecare in ... (vezi toată discuția)