avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de avocat

Buna ziua,

As avea nevoie de un avocat din Bucuresti care sa ma reprezinte intr-un caz de rapire internationala de copii care cade sub incidenta Conventiei de la Haga din 25 Octombrie 1980 asupra aspectelor civile ale rapirii internationale de copii.

Pe scurt eu sunt tatal copilului, am locuit impreuna cu mama si copilul in Anglia timp de aproape 3 ani, timp in care copilul a mers la gradinita si scoala in Anglia. La jumatatea anului curent mama s-a horat sa ia copilul si sa plece inapoi in Romania fara stirea sau acordul meu. Am apelat la autoritatile britanice care m-au indrumat sa completez formularele necesare pentru aplicarea conventiei. Sotia nu a fost de acord cu intoarcerea de buna voie a copilului in Anglia si s-a ajuns la tribunal. Prima intrevedere este in 2 saptamani.
Cel mai recent răspuns: Padre60 , utilizator 22:41, 25 Februarie 2024
Trebuie sa va adresati Baroului de avocati din sectorul unde locuiti
Puteti da clik pe butonul verde de mai jos "vreau sa contactez un consultant" si sa va alegeti, contracost, un consultant disponibil si dispus sa preia cazul dvs.
Cum s a terminat cazul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem nevoie de avocat insotire persoane la anc Alinamalinaalina Alinamalinaalina Avem nevoie de avocat pentru insotire persoane la ANC Scrieti pe email: vezi.md@gmail.com (vezi toată discuția)
Avocat Goshinenee Goshinenee Un avocat pentru partaj găsesc? (vezi toată discuția)
Copil din concubinaj dus din uk în românia și reținut acolo de tata Liubovi Cadis Liubovi Cadis Buna ziua. Am așa o situație, am fost un concubinaj timp de 4 ani. In acest timp am născut o fetita care acum are 3 ani. De mai mult de un an neam stabilit ... (vezi toată discuția)