avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Vechime 10_15 ani în învățământ preuniversitar ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Vechime 10_15 ani în învățământ preuniversitar se mărește salarul?

La 1 sept 2018 am împlinit 10 ani în învățământ preșcolar cu funcția de profesor învățământ preșcolar s gradul 2 și m au incadrat la vechime 10-15 dar salarul de baza nu s a schimbat deloc nu era normal să primesc cu 5 procente mai mult?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
Gabi1988popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 14:46, 29 Octombrie 2018
Din luna urmatoare implinirii a 10 ani in invatamant trebuie sa primiti 15%. Verificati si in contractul colectiv de munca la nivel de ramura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea drepturilor salariale la intoarcerea din concediu de creștere a copilului EmiliaLucaci44 EmiliaLucaci44 Bună ziua! Ma numesc Emilia Lucaci și sunt profesor în învățământul preșcolar. Vă rog să mă ajutați să lămuresc următoarea situație: In ... (vezi toată discuția)
Incadrari in invatamantul preuniversitar de stat ceacamaria ceacamaria Buna! am si eu o intrebare pentru ca nu prea inteleg un anumit lucru cum este corect incadrat un cadru didactic din invatamantul prescolar care a lucrat ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sporul de vechime in invatamant? Radu_Cri Radu_Cri Buna ziua. Va rog sa ma clarificati in urmatoarea problema. Lucrez neintrerupt in invatamant incepand cu 1 septembrie 2007 pana in prezent. Am luat ... (vezi toată discuția)