avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se calculeaza salariul pe timpul concediului de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se calculeaza salariul pe timpul concediului de risc?

Buna ziua,eu am handicap gradul II și pensie de boală gradul III ce imi permite sa lucrez 4ore adica 20 de ore pe saptamana. Din data de 21august sunt in concediu de risc maternal insa nici 800 de lei nu primesc,as dori sa ma informatii cum se calculeaza salariul pe timpul concediului de risc?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 24 Octombrie 2018
Cuantumul indemnizației de risc maternal este de 75% din baza de calcul reprezentând media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Kbhe Kbhe Cum se calculează concediu de risc maternal din 2018 Ianuarie? Mulţumesc (vezi toată discuția)
Risc maternal GeoAndre GeoAndre As vrea sa știu cum se plătește riscul maternal??? (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt in concediu de risc maternal de 1 luna de zile,am ... Dany1803 Dany1803 Buna ziua,sunt in concediu de risc maternal de 1 luna de zile,am lucrat la o firma pe salariu minim pe economie!As vrea sa știu cum se calculează riscul ... (vezi toată discuția)