avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

Buna Ziua , sunt intr-o situatie neclara va rog sa ma lamuriti.am fost angajata la o firma care se ocupa cu comercializare autovehicule ca asistent comercial cu cod COR 241923 problema este ca eu nu am studii superioare ,numai studii medii adica (XII CLS),iar colegul a fost angajat tot ca asistent comercial dar cu cod COR 342101 intrebarea mea este daca se ia in considerare cod COR de exemplu la calcularea pensiei.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:58, 12 Noiembrie 2009
Nu are nici-o relevanta codul COR la calcularea pensiei.
Pentru pensiei conteaza timplu lucrat (stagiul de cotizare) si punctele de pensie obtinte care reprezinta venitul brut obtinut lunar.
Va multumesc pt raspuns dar totusi ce imi sugerati ,sa -i spun sa-mi schimba codul COR ca sa nu am probleme din asta in viitor .
Nu prea vad ce probleme ati putea avea, dar intradevar codul nu corespunde studiilor, si puteti solicita modificarea lui spre indreptarea erorii.
Daca modificarea functiei nu implica modificarea salariului,artunci nu este nici o problema.

Calculul pensiei este in functie de contributia la asigurarile sociale(pensie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru cor243301 teea_2006 teea_2006 Buna, Pana in august 2014 am lucrat ca si asistent comercial COR243219. Din august 2014 am fost promovata la pozitia de Analist achizitii.In noua fisa a ... (vezi toată discuția)
Referent de specialitate resurse umane runos runos Intrebarea se refera la incadrarea ca referent de specialitate studii superioare, intr-o unitate de stat, si anume: poate fi incadrat pe aceasta functie un ... (vezi toată discuția)
Cod cor Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)