avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezilierea contract UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezilierea contract UPC

Cum pot rezilia un contract UPC inainte de termen fara sa platesc taxa de reziliere? Mentionez ca la adresa respectivă nu mai sta nimeni. M-am mutat in alt oras.
Cel mai recent răspuns: nicoleta-luiza , utilizator 19:31, 26 Octombrie 2018
Buna ziua,

Trimite-ti o notificare la UPC poate sunt de acord cu rezilierea si se solutioneaza amiabil, daca nu, actiune in instanta. Nu e reziliere e denuntare contract, legislatia consumatorilor prevede ca un consumator poate denunta contractul fara a achita nicio taxa.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii de cablu si internet isabela capalnas isabela capalnas Am faciut cerere de rezilire la un operator de servicii de cablu si acum imicer taxe in valoare de 500 de ro. Stiam ca exista legislatie care prevede ca ... (vezi toată discuția)
Restanta upc romania cesionata catre top factoring gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! In urma cu 2 ani am reziliat amiabil un contract avut cu UPC Romania pe motiv ca urma sa ma mut in alta localitate unde ei nu puteau oferi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin un contract de internet, in perioada contractuala,se poate reziliala solicitarea clientului fara taxe de reziliere, sau alte taxe asemanatoare, solicitate de ... (vezi toată discuția)