avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pluviala bloc scoasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pluviala bloc scoasa

Am cumparat un apartament la etajul 4 ,iar pe acoperis sunt 2 scurgeri una la vecinul din stanga ,iar cealalta la vecinul din dreapta .Unul din vecini a renuntat la scurgere(blocul are acoperisul facut)Daca doamne fereste se sparge acoperisul pe jumatate de apartament cea cu pluviala scoasa ,se va face lac si implicit voi fi inundat.(acoperisul pe partea unde vecinul a renuntat la pluviala nu e in mintile lui ,au mai sarit placi si s-a facut lac(inainte sa cumpar eu apartamentul)
Ce e de facut in cazul asta ?Am intrebat la asociatie si au spus ca au renuntat de fapt toti pe acel palier.Daca doamne fereste se sparge iarasi acoperisul ,iar eu voi sparge dopul de ciment pe unde era pluviala (pe motiv ca nu stiam ca e anulata si eu am vrut sa o desfund ,pot fi tras la raspundere)Sau ce fel de cerere sa formulez catre asociatie pentru refacerea pluvialei tinand cont ca e propietate comuna
.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 14:40, 31 Octombrie 2018
Ca sa ii solicit oficial trebuie sa depun o cerere scrisa cu nr de ordin,dar nu stiu cum sa o formulez.Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator.Multumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Catre presedintele Asociației din str. ....... , nr. .... , scara A ....


Submemnatul ................. proprietar imobilului din str. .... nr. ... et... ap ... va aduc la cunostintă următoarele ;
Ca urmare a infundării / renunțării la conducta de apă fluvială a blocului de catre unii vecini apa imi băltește asupra ap. iar cazul unei ploi torentiale apa se scurge pe pereții exteriori ai ap. care imi provoaca umezeală si igrasie .

Rog pe acestă cale ca Asociația de proprietari să intervină și să refacă scurgerea apei fluviale a blocului. In cazul in care nu primesc un raspuns pozitiv sau se tărăgănează efectuarea lucrării mă voi adresa Primăriei unde există un departament in construcții sau Instanței de judecată pentru refacerea conductei fluviale asa cum a fost proiectată de constructor .

Cu ințelegere ................................. Data ......................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Racordare wc la coloana de apa pluviala mgherghel mgherghel Buna ziua, doresc sa intreb care ar fi legea care se incalca daca se racordeaza cineva pe o coloana de apa pluviala cu o toaleta (wc). Inteleg ca trebuie ... (vezi toată discuția)