avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Daca nu primesc sa semnez prelungirea de contract de munca si se depaseste perioada determinata pot depune actele de somaj sau trebuie sa mai astept cateva zile ? Cate zile ca sa nu pierd perioada de depunere a actelor de somaj ?
Doar angajatorul te poate trimite in somaj ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
dstefan2007@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: dstefan2007@yahoo.com , utilizator 20:25, 1 Noiembrie 2018
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract cu durata determinata mircea_m mircea_m Sunt angajat cu contract de munca pe perioada determinata, in luna iulie imi expira contractul de munca, am fost chemat de director, care mi-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj dumvlad dumvlad Administratorul unei firme si angajat la aceiasi firma are dreptul sa beneficieze de ajutorul de somaj in cazul in care ACTIVITATEA FIRMEI A FOST SUSPENDATApe ... (vezi toată discuția)
Incetare contract perioada determinata de 1 luna! diadora_74 diadora_74 La un contract pe perioada determinata de 1 luna, este necesara demisia/notificarea in scris? Trebuie respectat vreun preaviz? Poate inceta daca nu se ... (vezi toată discuția)