avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pierdut plan recuperare cu decizia invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pierdut plan recuperare cu decizia invaliditate gradul 2

Buna seara mă numesc Stanciu as dori sa știu am pierdut decizia cu planul de recuperare ptru pensia invaliditate gradul 2 accentuat în 2021 trebuie sa merg iar la revizuire întrebarea mea este daca pot scoate o copie după decizia cu planul de recuperare anul asta in 2018 ianuarie am fost la revizuire la comisie în jud Dolj cu stima va mulțumesc anticipat mă poate ajuta cineva cu un răspuns

Alte discuții în legătură

Pierdut plan recuperare cu decizia invaliditate gradul 2 stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 Buna seara mă numesc Stanciu as dori sa știu am pierdut decizia cu planul de recuperare ptru pensia invaliditate gradul 2 accentuat în 2021 trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie medicala madiciocan madiciocan Buna ziua! Ma numesc Baluta Maria si sint bolnava din 1984. In 10 august am avut expertiza medicala fiindca sint in pensie de invaliditate. Am 54 de ani (n. ... (vezi toată discuția)
Decizie invaliditate program recuperare stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 bua seara as dori un raspuns in ianuarie 2018 am fost la comisie de invaliditate mia dat la in 2021 sa ma duc la verificare dar am pierdut documentul cu ... (vezi toată discuția)