avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie medicala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie medicala

Buna ziua! Ma numesc Baluta Maria si sint bolnava din 1984. In 10 august am avut expertiza medicala fiindca sint in pensie de invaliditate. Am 54 de ani (n. 14.11.1961), data ivirii invaliditatii 19.02.1992, capacitate de munca pierduta in totalitate, capacitate respiratorie redusa in forma severa ( FVC=49%, FEV1=37%, FEV1/FVC=64%, FEF25-75=21%- nu respecta criteriile de acceptabilitate). Diagnostic clinic: Cod afectiune B90 J84 SECHELE TBC PULM SINDR HIPOANABOLIC; HTA ESENTIALA GRADUL I RISC CV MEDIU; deficienta functionala accentuata; grad de invaliditate II. Nu inteleg de ce trebuie sa mai merg la revizuire (2018-08-10), cind viata mea se desfasoara intre atitea restrictii ( fara efort, evitare frig, caldura excesiva, umezeala, vint, noxe) plus ca in mod frecvent fac hemoptizii ( de curind am facut de doua ori intr-o luna). Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am dreptul legal sa fac contestatie . Parerea specialistilor este ca trebuie sa fiu incadrata in nerevizuibil. Ce sa fac? Multumesc pentru ajutorul pe care mi-l dati de cite ori va caut. Sa fiti sanatosi. Cu stima, M.Baluta




Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:35, 17 August 2016
Pentru contestarea deciziei emise de comisia medicala gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie popescu mioara popescu mioara dupa 19 ani de munca,3ani de concediu fara plata si cu un diagnosticul carcinom cervical invaziv la ce tip de pensie am dreptul? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate magdutza1979 magdutza1979 Ma numesc Dragomirescu Magdalena,sunt din ploiesti si am 30 ani.Vreau sa stiu si eu daca cu diagnosticul meu de boala pot beneficia de pensie de boala(ajutor ... (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)