avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau neaparat sa aflu!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau neaparat sa aflu!!!!!!

Buna seara,am 15 ani... daca parintii mei ma dau afara din casa si apoi ma dau disparuta ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:12, 27 Octombrie 2018
Esti minora te vor cauta si te baga la camin.
Buna seara,
fiind minora daca sunteti data afara de parinti va puteti adresa protectiei minorului.
Pai si daca nu vreau sa ma adresez m ar putea lua in custodie iubitul meu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
iubitul tau e pregatit pentru puscarie de la 2 la 7 ani?
Termina scoala ca de iubit o sa ai parte toata viata...

(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 15 și 18 ani, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi dacă:
Mai vrei cu iubitul ca sa ai unde sa duci pachete?

termina scoala, un serviciu bun ca dragostea trece prin burta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport sexual între un major și un minor Anonim_1704 Anonim_1704 Bună ziua! Am o întrebare: Dacă eu am 18 ani și iubita mea tocmai a împlinit 15, diferența dintre noi este de 3 ani si 4 luni, risc ceva dacă întrețin ... (vezi toată discuția)
Am dat-o rau in bara...ajutor..va rog - sex intre minori Diana2000maria Diana2000maria Deci.... am un iubit de 18 ani iar eu am 16 ani .. si suntem impreuna de aproape 8 luni ... din a treia luna am facut dragoste... si am fost de comun acord ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua! Am varsta de 20 de ani si am o iubita de 15 ani si 2 luni. Acum 3 zile am avut si raport sexual consimtit de catre ea. parintii ei ma ameninta cu ... (vezi toată discuția)