avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nevoia de a pune marcajul (CE) pentru produsele vandute
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nevoia de a pune marcajul (CE) pentru produsele vandute

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez din Romania un produs (magneti) en-gros si apoi sa-i grupez si sa-i vand sub forma de pachete.
Am citit pe un site urmatoarele:
"Comercializarea produselor in spatiul Comunitatii Europene este conditionata de aplicarea marcajului CE. Pentru a se putea aplica marcajul CE, pe fiecare categorie de produse, exista o directiva europeana sau regulament european, care detaliaza cerintele ce trebuiesc indeplinite de produse care se vor a fi comercializate in spatiul european."
Intrebare: eu sunt obligat sa creez documentatia necesara pentru a aplica acest marcaj CE pe produsul pe care il vand eu in Romania sau nu?

Va multumesc anticipat.
Andrei Muraru
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate raduburcea raduburcea As dori sa stiu care e valoarea juridica a unui certificat de conformitate ( european ) al unei masini sau a unei piese a masinii? (vezi toată discuția)
Pretul in comertul en-gros catre pj svetlana84 svetlana84 Buna ziua, Rog specialistii in legislatie comerciala sa ma ajute cu urmatoarea intrebare: [b][i]Exista vreo lege care sa-mi interzica sa vand marfa sub ... (vezi toată discuția)
Import si ditributie online StefanStefan StefanStefan Dorim sa importam din Uniunea Europeana si din afara ei jocuri si jucarii si sa le distribuim in Romania en-detail pe internet si en-gros prin vanzari directe. ... (vezi toată discuția)