avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In ce conditii se poate solicita suspendarea SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In ce conditii se poate solicita suspendarea SRL?

In ce conditii se poate solicita suspendarea pe o anume perioada a activitatii unei societati comerciale?
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: barbu1941 , utilizator 16:53, 29 Octombrie 2018
Buna ziua.

Este necesară completarea şi depunerea unei cereri de înregistrare prin care să solicitaţi înregistrarea menţiunii privind suspendarea temporară a activităţii firmei dumneavoastră, însoţită de o declaraţie-tip pe propria răspundere din care să rezulte că SC nu desfăşoară la sediul social, la sediile secundare sau în afara acestora activităţile declarate o perioadă de maxim 3 ani.
Documente obligatorii pentru înregistrarea întreruperii activităţii temporare a firmei sunt:
- hotărârea adunării generale a asociaţilor sau decizia asociatului unic privind suspendarea temporară a activităţii, prin care va fi specificată durata suspendării, precum şi momentul reluării activităţii;
- certificatele constatatoare emise în baza declaraţiilor-tip pe propria răspundere pentru autorizarea activităţii/suspendarea activităţii;
Firma va fi suspendata la cerere, fara alte motivatii.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat
Va multumim foarte frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a suspenda activitatea firmei? elena-ramona elena-ramona Bună ziua, ce acte sunt necesare pentru a suspenda activitatea unei firme? (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate comerciala Ioana Hitiuan Ioana Hitiuan de ce este nevoie pentru suspendarea unei societati comerciale? si ce demersuri trebuie facute in acest sens? multumesc (vezi toată discuția)