avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua , Revin la d-stra cu o întrebare : având în vedere că am lucrat în grupa 2 de munca 13 ani , am născut și crescut trei copii , sunt pensionata medical din 1998, sunt născută pe 1-07-1961 , în baza noii legi a pensiilor , când mă voi putea pensiona de drept ? Menționez că am lucrat doar 13 ani .
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
angelicaursu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:03, 29 Octombrie 2018
Daca ati lucrat 13 ani in grupa II de munca-limita de varsta la 62 ani si 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul de pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare angelicaursu angelicaursu am 52 de ani am lucrat 13 ani grupa a-2-a de munca sint pensionata gradul 2 invaliditate din 1998 si am si handicap mediu definitiv din anul 2010 cind voi iesi ... (vezi toată discuția)
Pensionare ursuangelica ursuangelica Buna ziua , In prezent sint pensionata medical din anul 1998 januarie iar din 2010 am si gr handicap mediu definitiv . diagnosticul actual este de dementa ... (vezi toată discuția)