avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chitanta taxa apostila - la Camera Notarilor Publici
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chitanta taxa apostila - la Camera Notarilor Publici

Buna ziua,

Am achitat din neatentie la Banca Carpatica 2 taxe de apostila pentru Camera Notarilor Publici, dar aveam nevoie doar de una. Avand in vedere ca e sfarsitul lunii, o pot folosi pe a doua luna viitoare? Are cumva vreun termen de valabilitate? Trebuie folosita doar in luna in care am achitat-o? Sau o pot depune la Camera Notarilor si mai tarziu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)
Traducere apostilata!/vs/ act original apostilat ContSters298839 ContSters298839 Buna ziua Ma pregatesc pentru obtinerea unei vize K1. Printre multe altele trebuie sa traduc diverse acte- avand in vedere k SUA si Ro sunt ambele semnatare ... (vezi toată discuția)
Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)