avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei !

Buna ziua , de curand am fost judecat la jud Campina in legatura cu un dosar penal alcool la volan , avocata mea a cerut amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei , care credeti ca sunt sansele sa obtin aceasta sentinta avand in vedere ca am depus inscrisuri cu scrisori de recomandare si veniturile mele pe ultimul an ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Breazu92 , utilizator 21:15, 30 Octombrie 2018
O sa obtineti amenda penala dar nu cu amanarea aplicarii.
Nu se mai dau astfel de pedepse cu amanare ? Sau de ce nu pot obtine , care ar fi explicatia ? Nu am antecedente penale nu am tergiversat procesul , am fost cat se poate de afectat in fata judecatorului ......si au trecut 11 luni de cand am ramas fara permis.....
Imposibil nu este, dar stiu care este practica la nivel de Judecatoria Campina.
Nu stiu ce sa spun...sper sa schimb practica.......in caz ca nu am de gand sa fac apel , din ce stiti la curtea de apel ploiesti pot obtine amenda cu amanarea aplicarii pedepsei?Multumesc.
Cat ati avut alcoolemia?

Alte discuții în legătură

Mi-au retinut permisul pt alcool. ce pedeapsa primesc. catalinavocatnet catalinavocatnet Azi noapte am fost reținut de poliție pe un drum comunal cand întorceam masina. Cateva sute de metrii am mers ca sa o pot intoarce. Nu aveam viteza pt ca ... (vezi toată discuția)
Alcolemie la volan 0.76 mg/l in aerul expirat Adryana18 Adryana18 Buna ziua, In anul 2016 sotul meu a fost oprit de politie, conducand sub influenta alcoolului, de atunci are permisul retinut, a platit recalcularea ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)