Breazu92 
	    	Utilizator

Breazu92 
	    	Utilizator	    

Breazu92 
	    	Utilizator

Breazu92 
	    	Utilizator	    

catalinavocatnet	                   

Azi noapte am fost reținut de poliție pe un drum comunal cand întorceam masina. Cateva sute de metrii am mers ca sa o pot intoarce.
Nu aveam viteza pt ca ... (vezi toată discuția)
	                    catalinavocatnet	                   

Azi noapte am fost reținut de poliție pe un drum comunal cand întorceam masina. Cateva sute de metrii am mers ca sa o pot intoarce.
Nu aveam viteza pt ca ... (vezi toată discuția)

Adryana18	                   

Buna ziua,
In anul 2016 sotul meu a fost oprit de politie, conducand sub influenta alcoolului, de atunci are permisul retinut, a platit recalcularea ... (vezi toată discuția)
	                    Adryana18	                   

Buna ziua,
In anul 2016 sotul meu a fost oprit de politie, conducand sub influenta alcoolului, de atunci are permisul retinut, a platit recalcularea ... (vezi toată discuția)

Radonic	                   

Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)
	                    Radonic	                   

Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)