avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu secretar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu secretar

Buna seara, sunt secretara de facultate de 15 ani. Intentionez sa ma angajez la stat, ce grad ar corespunde vechimii mele ? Mentionez ca am studii de licenta de lunga durata si studii de masterat. Multumrsc.

Alte discuții în legătură

Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)
Salarizarea pentru cei care au termiant studii universitare in sistem bolognia carmen_folescu carmen_folescu Buna ziua! Vreau sa aflu cum ar trebui sa fie platita o secretara de liceu care a terminat facultatea, in sistem Bolognia: cu studii superioare de lunga sau ... (vezi toată discuția)
studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)