avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Am câștigat in prima faza închiderea firmei prin procedura rapida.( simplificata)Finanțele la care am cele mai mari datorii au cerut pe finalului procesului schimbarea lichidatorului. Prima instanța a respins ca fiind tardiv.
La apel Finanțele au câștigat si s a dispus rejudecarea la prima instanța.
Întrebarea mea este : dacă se accepta acuma la rejudecare schimbarea lichidatorului se judeca doar asta ? Sau se reia toată procedura de la
Început? Poate sa îmi ceara și alte acte la control ( de contabilitate) este de rău ???
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:03, 8 Noiembrie 2018
ANAF schimba in toate dosarele lichidatorul. Este un ordin al presedintelui ANAF in acest sens, deci e obligatoriu.
Din pacate nu am inteles situatia de fapt.
Daca scrieti numarul de dosar putem raspunde mai tintit.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Vroiam sa intreb daca noul lichidator va cere actele contabile la control, facturi etc sau se schimba lichidatorul si gata... se termina. Acuma la rejudecare se schimba lichidatorul si gata ? Sau ce se mai intampla
Noul lichidator va relua procedura de unde a ramas.
Ar trebui sa fie predate toate actele societatii noului lichidator.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii societate in faliment marap marap Va rog sa ma lamuriti referitor la obligativitatea depunerii declaratiilor lunare, trimestriale si anuale (112, 300, 394, 101, bilant etc) la o societate care ... (vezi toată discuția)
Închidere firmă Moise Ana Moise Ana Dacă am datorii la fisc de25000 lei cum pot închide Firma? Nu mai are activitate. (vezi toată discuția)