avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular E411
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular E411

Buna ziua.Locuim in Belgia de la 01.09.2016.Fetita noastra a luat alocatia in Romania, desi ea este inregistrata din 01.09.2016 in Belgia.Am primit formularul E411,in urma cererii depuse. Fetita este in intretinerea sotului, care este independent (plateste singur cotizatiile ).Avand formularul deja,intampinam dificultati la completarea lui.Formularul trebuie completat in limba romana? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Toma Ramona , utilizator 08:08, 2 Noiembrie 2018
De la cine ati primit acel formular ?
Am primit formularul, care este in limba romana, de la casa de asigurari,din Belgia, unde sotul este afiliat.Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

De la cine ati primit acel formular ?

In completati in limba romana, intrucat acesta se va trimite si in tara.
Multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

In completati in limba romana, intrucat acesta se va trimite si in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana Valentina.Matei Valentina.Matei Buna ziua! Nu stiu dacă legile s-au mai schimbat de cand s-a discutat pe forum despre alocația europeana, dar eu întâmpin următorul lucru: am primit din ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene cercetasa cercetasa Buna seara! Sotul lucreaza in belgia cu acte de independent ,in urma carora copii beneficiaza de alocatii europene.alocatia din romania este inchisa din ... (vezi toată discuția)
Formularele e411 si e401 - ghid practic de accesare a alocatiilor europene pentru copii Ares-3 Ares-3 Incep prin a preciza ca orice completare la acest material pe care o poate face cineva care a obtinut alocatie sau alocatie complementara pentru copii intr-un ... (vezi toată discuția)