avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensia alimentara

Bună ziua! As avea o întrebare.
De curând am inceput facultatea ( buget) ,iar părinți mei fiind despărțiți tatal meu numai doreste sa îmi plătească pensia alimentară. Îl pot da in judecată.? Si ce acte îmi trebuie ca să pot face asta? El este convins ca nu imi poate plăti mai mult de 50 lei cat îmi dădea până acum pt ca are familia lui si spune ca nu are venit. Cat ar trebui să îmi plătească?
Precizez că eu nu am nici un venit si nu lucrez
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
Anamariatudorescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:02, 2 Noiembrie 2018
Nu cred ca o hotarare judecatoreasca se prelungeste automat daca nu este inserat nimic in cuprinsul ei... Puteti proceda cum v-a sfatuit dl. Av. Gabriel Klein Kiritescu daca de buna voie nu doreste...
Numai bine si bafta la fac.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Crstinaancutac Crstinaancutac Buna ziua divortez de soțul meu si as dori sa știu câta pensie alimentara ii revine băiețelului nostru de 4 ani, soțul mai are si un alat băiat din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mirceamesaru mirceamesaru Sunt recasatorit si am in intretinere sotia si 2 copii minori de 8 si 11 ani. Sunt pensionar cu o pensie de 2430 lei (RON). Din casatoria anterioara a rezultat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parintii legate de intretinere mariastan123 mariastan123 Buna. Am o problema cu parintii. Vreau sa merg la facultate dar ei nu vor sa ma sustina financiar. Stiu ca pana la 26 de ani sunt obligati sa ma intretina daca ... (vezi toată discuția)