avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am născut prin cezariană și am optat pentru legarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am născut prin cezariană și am optat pentru legarea trompelor uterine. Acum sunt din nou însărcinată, ce pași trebuie să urmez pentru a da în judecată medicul care a făcut operația?

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce pași trebuie sa urmez pentru a da in judecata medicul cu care am nascut acum 10 luni prin cezariana si am optat pentru legarea trompelor uterine.
Surpriza .....ma trezesc însărcinată! Ce părere aveți dnul avocat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Aveti acte medicale care sa sustina ceea spuneti?
Dovada intervenției medicale.
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util


Silvia Zaharia a scris:

chiar dacă au trecut 10 ani.



Autoarea postului a zis ca operatia s-a intamplat acuma 10 luni , cat de cat recent.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
medicul ar fi trebuit sa va spuna ca la anumite persoane trompele se repermeabilizeaza, existand astfel un procent de 1-2% sanse sa apara o sarcina. in opinia mea nu aveti sanse intr-un astfel de demers, dar evident ca puteti incerca
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Provocarea ilegala a avortului - speta magdacioclov magdacioclov Buna , in opinia dumneavoastra cum a-ti solutiona aceasta speta : Inculpatul X , medic oncolog , a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- sectionarea ductului salivar liamatei liamatei Buna ziua! vreau sa va intreb daca in problema mea se merge la mediator sau direct la un avocat. am fost operata de o tumora la obraz. in urma operatiei mi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)