avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inregistrare cerere de recuperare a taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inregistrare cerere de recuperare a taxei auto

Cum pot verifica daca mi-a inregistrat cererea de recuperare a taxei auto? Mentionez ca nu am primit banii
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 2 Noiembrie 2018
Daca ati depus cerere pentru recuperare taxa auto,autoritatea are obligatia sa emita numar de inregistrare la cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)