avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Asistent medical comunitar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Asistent medical comunitar

Bună seara ! Sunt interesata sa știu, pt că nu găsesc pe internet, daca exista vreo lege,document oficial , privind domiciliul asistentului medical social,daca este neapărat să aibe domiciliul în comună sau nu??? Sunt de acord că ar trebui să aibe domiciliul în comuna în care își desfășoară activitatea,Intru cat 1 cunoaște populația,oamenii care au nevoie de el,2 are timp să își desfășoare activitatea și la birou și pe teren și 3 este disponibil ,in caz de situații grave,oricând. Dar as vrea sa găsesc și un document official care sa îmi aprobe părerea. Mulțumesc!!!!

Alte discuții în legătură

Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale persoane cu handicap Ramo029 Ramo029 Bună ziua, Lucrez în domeniul asistenței sociale, transferată de curând în alt domeniu și m-am lovit de o problemă pe care nu știu să o soluționez. ... (vezi toată discuția)