avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori. Am șanse, ca tată, să obțin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori. Am șanse, ca tată, să obțin domiciliul copiilor la mine dacă dovedesc că mama e adulterină și consumă alcool?

După o căsnicie de 21 de ani,din care au rezultat 2 copii de 12,respectiv 15 ani.... Am descoperit ca soția a furat bijuteriile familiei,si are un amant de un an. Înafara de aceasta, consuma alcool,si nu se comporta bine cu copiii.
Am dovezi fotografice cu discuțiile dintre ea și amant, respectiv martori care sa confirme ca a furat din casa si consuma alcool ,peste 3 litri de bere pe zi. Voi avea câștig de cauză în privința copiilor?! Ei isi doresc sa ramana cu mine..
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Reziliaţi contractele acum, cât mai trăieşte mama dvs. Rămâneţi dvs. moştenitor, dacă nu mai aveţi fraţi, surori.
Cum se reziliaza un astfel de contract.!?
Mama are o clauză de reziliere in caz ca nu am grija de ea oferindui mâncare,medicamente, plata facturi..

Martonze a scris:

Reziliaţi contractele acum, cât mai trăieşte mama dvs. Rămâneţi dvs. moştenitor, dacă nu mai aveţi fraţi, surori.

Mergeti la un avocat cu toate actele pe care le aveti . Mama dv. este singura care poate anula contractul respectiv. In ce priveste divortul, adulterul nu reprezinta un impediment ca minorii sa locuiasca cu mama lor Faptul ca aceasta consuma alcool trebuie dovedit. Minorii vor fi ascultati la instanta si vor putea sa spuna cu cine doresc sa locuiasca. Nu se intrunesc elementele, din ceea ce spuneti dv. nici pentru decaderea din drepturile parintesti, nici pentru exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti. Aveti nevoie de un avocat care sa faca toate demersurile legale in cele doua spete.
Uau, nasol cu acel contract, rau tare. Acte facute fara informare costa mult, foarte mult in timp. Mergeti cu actul sa vedeti cum se poate rezilia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori Georo2005 Georo2005 Buna seara. Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ. Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Informatii privind drepturile si obligatiile sotului fata de familie mica-mihaela mica-mihaela Buna ziua, Relatia dintre mine si sotul meu este iremediabial distrusa.De cand i-am comunicat intentia de a divorta, sotul meu se foloseste de orice mijloc ... (vezi toată discuția)