avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se poate intampla? - furt din magazin, prejudiciu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se poate intampla? - furt din magazin, prejudiciu achitat

Buna ziua! Un prieten a furat un produs in valoare de 55 lei dintr un supermarket , la casa a fost preluat de un sef departamnet si un agent de securitate . Au mers impreuna in camera de perchezitie si I au gasit produsul furat, seful de acolo nu a chemat politia , l a intrebat doar cati ani are si cum il cheama, nu i a cerut un buletin , apoi a semnat un proces verbal ( mentionez ca nu a citit procesul, doar a semnat fiindca era foarte speriat) Produsul a fost platit!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cosmina156 , utilizator 17:28, 6 Noiembrie 2018
Sa fie cuminte pe viitor.
De.data aceasta ă scapat de dosar penal.
Multumesc frumos pentru raspuns si timpul acordat! Sa inteleg ca acum este in afara oricarui pericol?
Da, nu vor sesiza poliția.
Multumesc frumos! O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt just980 just980 Buna seara! Am furat dintr-un supermarket produse in valoare de 46 de lei, m\'au prins, m\'au pus sa dau o declaratie cu ce am facut pe care mi\'am trecut ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Furt neprins acum câteva zile (posibil prinsă pe cameră), pot suferi consecințe? killjoylara killjoylara bună ziua! acum câteva zile am furat, de nevoie, vopsea de păr dintr-un supermarket. e posibil să fi fost prinsă pe camere (deși am mers în ceva ... (vezi toată discuția)