avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit restant

Am auzit in ultima perioada urmatorul lucru legat de creditele restante si anume ca daca ai un credit restant in romania si revii in tara dupa timp, risti sa fi retinut in romania pana iti achiti creditul sau sa fi expulzat din tara straina in care locuiesti. Este posibil asa ceva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Extradare din spania in romania milimili milimili prietena mea executa o pedeapsa in Spania, pentru trafic international de droguri(nu stiu pentru cat timp). Este posibil ca dupa ispasirea pedepsei sa fie ... (vezi toată discuția)
Depasire viza legala de sedere in romania... Kyandra Kyandra Ce se poate intampla in cazul unui cetatean strain care a depasit (cu mult!!! - cam 1 an) perioada legala de sedere in Romania (pentru care a avut viza)? Daca ... (vezi toată discuția)
Expirare permis ședere a unui deținut strain venit la studii Alexandra1394 Alexandra1394 Un cetățean strain venit din Tunisia ,a făcut 5 ani de medicina la Iasi ,dar ultimul an nu l a putut termina deoarece a fost reținut pentru posesie de ... (vezi toată discuția)