avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce venituri sunt considerate permanente și se iau în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce venituri sunt considerate permanente și se iau în calcul la stabilirea pensiei de întreținere?

Trebuie sa platesc pensie alimentara in cuantum de 25% din venit net cu caracter permanent. Ce venituri nu ar trebui luate in considerare ? Mentionez ca lucrez peste program, am ore de noapte, diferite prime si bonuri de masa
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:35, 7 Noiembrie 2018
Cereti de la angajator copie dupa contractul de munca din care sa reiasa salariul brut si salariul net.
Sa specifice ca sporurile sunt daca lucrati de noapte sau ore suplimentare, si sunt in functie de sezon, daca au nevoie si daca vreti sa le faceti.Daca nu dovediti asta se va da pensie in functie de media banilor incasati.
Acum e important care este salariul net bani in mana de pe contract si care este media dupa sporuri, caci daca salariul fix net bani in mana este 1500 ron dar luati cu sporuri 4000 ron e una daca luati dupa sporuri 2200 e alta discutie.
Apoi cf 529 pensia se da in natura, in bani se da cand parintii nu se inteleg, deci cereti 25% din salariul fix in natura,in haine, in medicamente, in plata after scool, meditatii si ce are nevoie copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie intretinere minor sangab04 sangab04 Buna ziua, scriu cu urmatoarea intrebare: \"se poate recalcula pensia de intretinere minor stabilita deja la 1/4 din venitul lunar net (salariu meu lunar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara iuliana80 iuliana80 Buna ziua! Venitul lunar este alcătuit dintr-un salariu de baza la care se adaugă sporuri de noapte, weekend, sarbatori legale, plus tichete de masa. Pensia ... (vezi toată discuția)