raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nuc23	                   

Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc
Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul ... (vezi toată discuția)
	                    nuc23	                   

Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc
Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul ... (vezi toată discuția)

Epuree	                   

Buna ziua,
Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)
	                    Epuree	                   

Buna ziua,
Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)

Buța Nelu	                   

Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
	                    Buța Nelu	                   

Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)