flory_mr 
	    	Utilizator

flory_mr 
	    	Utilizator	    

Bogdan_86 
	    	Utilizator

Bogdan_86 
	    	Utilizator	    

BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

BEN46, utilizator
 BEN46, utilizator 	
			 flory_mr 
	    	Utilizator

flory_mr 
	    	Utilizator	    

eugarizan 
	    	Utilizator

eugarizan 
	    	Utilizator	    

flory_mr	                   

Este posibil ca în decurs de aproximativ 3-4 ani, să crească salariile brute ale șefilor și angajaților Asociației de Proprietari, cu aproximativ 8.000 ... (vezi toată discuția)
	                    flory_mr	                   

Este posibil ca în decurs de aproximativ 3-4 ani, să crească salariile brute ale șefilor și angajaților Asociației de Proprietari, cu aproximativ 8.000 ... (vezi toată discuția)

AdaZdravescu	                   

Va rog sa mi spuneti,intr un bloc cu 300 de apartamente,11 etaje,este normal ca in conducerea Asociatiei sa fie un presedinte,un vicepresedinte,3 cenzori si un ... (vezi toată discuția)
	                    AdaZdravescu	                   

Va rog sa mi spuneti,intr un bloc cu 300 de apartamente,11 etaje,este normal ca in conducerea Asociatiei sa fie un presedinte,un vicepresedinte,3 cenzori si un ... (vezi toată discuția)

joannablue	                   

Buna ziua, stiu ca presedintele asociatiei de proprietari trebuie sa fie membru al asociatiei si, implicit, proprietar in bloc. La noi in bloc presedintele ... (vezi toată discuția)
	                    joannablue	                   

Buna ziua, stiu ca presedintele asociatiei de proprietari trebuie sa fie membru al asociatiei si, implicit, proprietar in bloc. La noi in bloc presedintele ... (vezi toată discuția)