Demos a scris:
Eu nu am avut acces la contract, nu l-am citit, deci nu pot sa spun daca, citez @gi-jane2 :"in contract a declarat mama ca aincasat pretul" sau citez @raluk0207 : "se trezesc după niste luni bune, ca de fapt nu au primit nici un ban, in condițiile în care ei înșiși au declarat că au primit prețul."!!!
Pentru informarea celor citati mai sus exista si contracte de V-C cu plata esalonata, cu intrare in posesie ulterioara si conditionata, etc..., etc..., etc...!
Exista contracte in care se precizeaza modul de plata si data de intrare in posesiune este stabilita la X zile dupa realizarea platii conform modului descris!
Numele meu pe site este Demos, nu Mafalda, oameni buni!!! ;-)
Eu m-am referit la contractele in care pretul s-a achitat la data semnării actului. Cum este și cazul de fata.
Si da, in toate contractele de vânzare cumpărare in care pretul se achita in ziua perfectarii, se inserează in contract declarația vânzătorului ca a primit integral prețul și că transmiterea proprietății operează "astăzi, data încheierii și semnării prezentului contract ".