avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pensie facultativa pilon 3
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pensie facultativa pilon 3

Buna ziua
Stie cineva cum se inregistreaza pe stat o pensie facultativa pilon 3? ar trebui sa se scada din impozitul pe salariu, intra in cei 400 euro deductibili anual?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Make_each_day_count , utilizator 19:14, 26 Septembrie 2019
Ati aflat raspunsul? Intreb caci m ar interesa si pe mine dupa socul avut de mama soacra la calcularea pensiei. Multumesc daca veti avea timp de un raspuns. Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Salariat cu pensie privată pilon 3. care este tratamentul fiscal? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o situatie in care un salariat are o pensie privata - cf Pilon 3. 1. Daca aceasta contributie la pensie ar fi platita lunar de angajator, ... (vezi toată discuția)
Pensie pe firma hermannstadtady hermannstadtady buna ziua si bine v-am gasit!!!am nevoie de un sfat din partea dvs.vrea sa imi fac o pensie privata pe firma.am inteles ca acest lucru este posibil in ... (vezi toată discuția)