avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bon fiscal sau bilet la transport public in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bon fiscal sau bilet la transport public in afara localitatilor

Buna ziua!
Intrebare: firmele care efectueaza transport public in afara localitatilor au nevoie de casa de marcat? Este obligatoriu?
Intreb pt ca primesc deconturi care conțin bilete, ( nu bon fiscal) pentru transport pe rute in afara localitatilor. Nu as vrea sa decontez ceva ce nu este legal.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Case de marcat la transportatori persoane sau biletele tiparite micheline20 micheline20 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legislative referitoare la obligativitatea caselor de marcat pentru transportatorii rutieri de ... (vezi toată discuția)
Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Incasare cu bon fiscal sau chitanta prestari servicii instalko instalko Buna ziua, in cazul in care o societate presteaza servicii la domiciliul clientului (incalzire centrala, amenajari interioare, instalari aparate aer ... (vezi toată discuția)