avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Negație telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Negație telefon

Buna Ziua!! Acum doi ani am achiziționat un telefon care beneficiază de 24 de luni de garantie. Mentionez ca in tot acest timp telefonul a avut 8 intervenții, toate pentru aceeași problema , încărcarea,însumând 60 de zile de stat în service. Am cerut negația de multe ori dar telefonul mi.a fost trimis reparat fara alte explicații. De două ori , deși era defect mi au scris in fisa ca nu se constată defectul, iar ultima oara mi.au înlocuit încărcătorul deși în fișa nu scria acest lucru. Am incercat sa discut cu ei, au încercat chiar sa ma păcălească, spunându mi ca a iesit din garantie pentru ca are doar 41 de zile in service. La un calcul atent , ies clar 61 produsul fiind inca in garantie pana pe data de 18 noiembrie 2018. Intrebarea mea este, cum imi pot recupera banii? Pentru ca oricât l ar repara , defectul va fi acelasi întotdeauna. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:28, 10 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
banii ii recuperati doar in instanta. pana atunci, sesizarea ANPC, care de regula se soldeaza cu amenda ii poate aduce la sentimente mai bune. sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Problema service garantie smartphone deiucluj deiucluj Salut tuturor. Sa o luam cu inceputul. Am cumparat second-hand un telefon, HTC 510. Dupa cateva zile de folosire, am observat ca touchscreen-ul facea ... (vezi toată discuția)
Foarte nelamurit in privinta garantiei unui produs robert19841209 robert19841209 Buna ziua am o mare nelamurire. Am cumparat un telefon la finele luni noiembrie, dupa 4 zile m-am dus inapoi la vanzator cu el fiindca nu tinea minte ... (vezi toată discuția)