avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere anexa 1
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere anexa 1

Buna ziua,
ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru Anexa 1 denumita extras dintr-o hotarare in materie de obligatii de intretinere care nu este supusa unei proceduri de recunoastere si incuviintare a executarii(exequatur).
Trebuie sa o trimit mai departe In Marea britanie si nu stiu ce este!
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
claudia7880, utilizator

Alte discuții în legătură

Regulamentul 2201/2003 euvali euvali extras dintr-o hotarare in materie de obligatiide intretinere supusa unei proceduri de recunoastere si de incuviintare a executarii ,anexa 2 (vezi toată discuția)
Am o hotărâre judecătorească pentru pensie de întreținere, însă tatăl minorului lucrează și domiciliază în spania. cum poate fi pusă în executare? Corinas Corinas Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca pentru pensie de intretinere, insa nu stiu cum va fi pusa in executare avand in vedere ca tatal baiatului lucreaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. fiul meu, persoana încadrată in gradul grav de handicap, ... CristinaVoicu CristinaVoicu Buna ziua. Fiul meu, persoana încadrată in gradul grav de handicap, si-a dat in judecată tatăl pentru pensie de întreținere. Sunt divorțată de tatăl ... (vezi toată discuția)